SKAB DIT BEDSTE ÅR NOGENSINDE SOM SELVSTÆNDIG

Sommerkuren for selvstændige – den eneste kur din virksomhed bliver fed af!

OBS: EKSTRA DATO – SE NEDERST!

WORKSHOP

Skab dit bedste år nogensinde som selvstændig 

Skal resten af 2018 og starten af 2019 være der, hvor du sætter handling på dine inderste ønsker for din virksomhed, så du får endnu mere overskud, fokus og tilfredshed i livet som selvstændig?
Vil du have hjælp til at prioritere det, der betyder mest for dig som selvstændig? så dine ønsker for 2018 ikke drukner i mængden af hverdagens travle to-do-lister og ender med at samle støv i en skuffe, hvor de ikke gør nogen gavn.
Har du lyst til at gå i dybden med de mål, både personlige og forretningsmæssige, som du længe har ønsket at gøre noget ved?

Det er det, vi gør sammen, på 1-dagsworkshoppen: “Skab dit bedste år nogensinde som selvstændig”. 

Heldagsworkshoppen er skræddersyet til selvstændige, der..

 • savner tid og ro til at videreudvikling af din virksomhed 
 • er frustreret over, at dine gode ideer nogle gange løber ud i sandet, fordi du har så meget på to-do-listen
 • vil finde ud af, hvad der er mest motiverende og meningsfyldt at fokusere på i 2. halvår af 2018 og starten af 2019
 • føler at du arbejder og arbejder, men ikke kommer i mål med det, du virkeligt gerne vil lykkes med
 • vil have et motiverende, holdbart overblik over, hvordan du lettere lykkes med meget mere af det, du gerne vil. (Uden at skulle arbejde mere.)
 • vil skabe dit bedste år nogensinde – både som virksomhedsejer og i dit privatliv, så du får overskud. Og endelig kan nyde livet på alle plan.
“Jeg har selv gennemført masser af tilsvarende, men det har været alene – og derfor er jeg tidligere ikke blevet fastholdt i at forholde mig til konkrete målsætninger.

Nytårskuren gav mig arbejdsmæssigt en god og konkret rettesnor for første halvår af 2018. Jeg gik hjem med konkrete målsætninger på et projekt, som indbefatter mange delmål og processer. Det gav mig også en ro i forhold til at få sagt ordentligt farvel til 2017, som var et år med mange bølgegange.

Alt var meget fint tilrettelagt og gennemført, og jeg vil især anbefale det til soloselvstændige, som kan lide at reflektere og omsætte indsigter til praksis.” Ellen Elsnab

Kommunikations- & Brandingrådgiver, Brand New Day

Det går workshoppen ud på …

Workshoppen “Skab dit bedste år nogensinde som selvstændig” hjælper dig med at sortere og omdanne dine mange ideer og ønsker til motiverende, meningsfulde mål og overskuelige handlingsplaner.

Workshoppen tager udgangspunkt i dig, som et helt menneske – ikke kun som virksomhedsejer. Så du kommer både til at arbejde med mål for dit privatliv og for din virksomhed. For det er ikke kun din virksomhed, der skal fungere. Du skal også trives og være i balance, for at det bliver meningsfuldt i længden at være selvstændig.

Når du går hjem fra workshoppen, er det slut med at være i tvivl.

Du ved nu, hvad du vil, hvad du skal fokusere på for at lykkes med dine næste drømmemål som selvstændig – og hvordan du realiserer det skridt for skridt. 

Synes det var super planlagt og eksekveret! 

Jeg fik overblik over mine ønsker og ambitioner for året samt lagt en køreplan for 2018.

Derudover gav det mig et selvtillidsboost at kigge tilbage på 2017, som uden jeg havde tænkt over det før, havde været et kanont år for min virksomhed.” Maria Ellermann

Kunstner & Illustrator, Creative Walls

Det kan du forvente…

 • Du får uforstyrret tid til at arbejde med udviklingen af din forretning (og du bliver guidet til det trin for trin)
 • Du flytter fokus fra, hvad du føler, du skal og bør, til hvad du vil, savner og har lyst til i dit arbejdsliv
 • Du bliver guidet igennem en inspirerende visualisering af dit liv som selvstændig. Her får du adgang til at mærke efter, hvordan dit år skal være – og hvad du virkeligt vil.
 • Du får eksperthjælp til at skabe fundamentet for dit bedste år nogensinde.
 • Du møder nye spændende og inspirerende selvstændige, som du kan dele dine succeser, udfordringer og visioner med
 • Du slipper for at være alene om at udvikle din virksomhed – selvom kun du kan gøre det. Her er vi sammen om processen – med fokus på hver vores virksomhed.

Og du får alt det her…

 • 1-dags workshop
 • Mulighed for personlig sparring i løbet af dagen
 • Dine egne arbejdsark, som du kan bruge resten af året 
 • Dybdegående, guidet visualisering med temaet “dit bedste år”
 • Gennemtestet metode til at skabe fundamentet til dit bedste år nogensinde
 • Fejring af de inspirerende planer for resten af 2018 og starten af 2019 i fællesskab med de andre selvstændige
 • Uvurderligt netværk af ligesindede selvstændige, som du kan dele rejsen med
 • Lækker frokost
 • kaffe, te, vand, frugt, sødt og lette snacks under hele workshoppen.
Workshoppen var en slags forretnings-forkælelse, tror jeg, man kan sige. Det gav mig virkelig meget, at hæve mig op over al driften og registrere, hvad det egentlig er jeg har været igennem, og er på vej ud i.

Jeg fik lige præcis det ud af nytårskuren som jeg havde håbet – og som jeg ved, jeg ikke kan gøre selv: Jeg fik fordybet mig, lukket kærligt af for et lidt tumult-agtigt 2017 og budt velkommen til et 2018.

Jeg blev meget mere bevidst om mit mål, og så fik jeg virkelig brugbar inspiration til at strukturere mit nye arbejdsliv og min tid.

Efter en del år som selvstændig, så ved jeg, at jeg ikke er god til at stoppe op og reflektere og fordybe mig, hvis ikke der er nogen, der rammesætter det for mig.

Og når der er nogen, der gør det – som Anne Pernille gjorde på workshoppen – giver det mig bare virkelig meget, og gør resten af min tid markant mere effektiv. Maria Hauskov Leerback

Indehaver, Forlaget Fortæl ApS

På workshoppen bliver du guidet igennem 4 trin:

TRIN 1: EVALUERING AF ÅRET DER GIK

Før vi kigger fremad på det resten af 2018 og ind i 2019, starter vi med at lære af, hvad der virkede og ikke virkede i årets første 6 måneder. For så er der meget større sandsynlighed for, at du ikke kommer til bare at gøre, som du plejer, og gentager fejltrinnene (hvis der har været nogen). Det betyder, at du i del 1 kommer til at fejre det, du har gjort i år indtil nu. Og du finder ud af, hvad der skal gøres anderledes i resten af 2018 for at året bliver dit bedste – nogensinde.

TRIN 2: DIT BEDSTE ÅR 

I trin 2 bliver du ført igennem en guidet visualisering. Det giver dig tid og ro til rigtigt at finde ud af de rigtige prioriteringer for dig og din virksomhed for resten af 2018 og starten af 2019.  

Den hjælper dig med at skrue ned for alt det, du burde og skulle og hvad andre synes, du skal gøre. Og du får adgang til at skrue op for det, du virkeligt vil i dit liv som selvstændig på alle plan fremover. 

TRIN 3: SÆT MOTIVERENDE MÅL

I del 3 tager finder du ud af, hvordan du transformererer visualiseringen til dit personlige fundament. Vi skal sikre os, at dine motiverende mål og ønsker ikke samler støv i en skrivebordsskuffe, fordi hverdagen overtager dit liv og dine planer. Her kommer du til at sætte ord på det, du virkeligt gerne vil nå i året, der kommer. Så du ikke skal vente længere på det gode liv med overskud som selvstændig.

TRIN 4: FEJRING 

Vi afslutter workshoppen med at fejre det næste gode år, du er startet på.

For der er rigtig god grund til at fejre, at du har prioriteret dig selv og har valgt at bruge tid på at skabe dit personlige, motiverende fundament for dit arbejdsliv og din virksomhed for resten af 2018 og starten af 2019.

Det er sådan du sikrer, at du får skabt dit bedste år nogensinde som selvstændig.

Her er svarene på de mest stillede spørgsmål:

Hvad får jeg helt konkret med hjem?
Når du går hjem fra workshoppen, har du:

 • fået afklaring omkring dine 5 vigtigste mål for det kommende år, der baserer sig på, hvad DU virkeligt motiveres af (og sandsynligvis en lang inspirerende liste over andre ting, du gerne vil i det kommende år)
 • fundet ud af, hvad du især skal undgå at gøre fremadrettet (baseret på din evaluering af 2017)
 • lavet en plan for, hvordan du lykkes med de 5 mål og gør det næste år til dit bedste år nogen sinde – på alle plan
 • undersøgt, hvad der er dine største udfordringer, og hvad du har brug for eller hvem der kan hjælpe dig med at komme igennem dem i resten af året
 • Fundet dine 3 nøgleord, som hjælper dig med at holde fokus på dine ønsker og mål for året
 • Lært hvordan du skaber en struktur, så du uge for uge sikrer dig, at du kommer tættere på dine mål, og de ikke bare bliver nogle tanker på et stykke papir eller et flygtigt vision board.
 • Og du har fejret dig selv og de andre selvstændige, fordi I har givet jeres arbejdsliv og virksomhed en kærlig start på det næste halvår, og har givet dig selv tid til at stoppe op og mærke efter, så det bliver dig, der bestemmer udviklingen af dit liv som selvstændig.

Er du i tvivl om andet, du gerne vil have ud af dagen, så skriv en mail til mig: annepernille@caretogrow.dk. Jeg svarer så hurtigt jeg kan.

Jeg er ret nystartet selvstændig - er det også for mig?
Hvis du har startet din selvstændige virksomhed indenfor de seneste 6-12 måneder, vil jeg anbefale dig at ringe eller skrive til mig, så vi kan afklare, om workshoppen er den rigtige investering for dig.

Det er meget sandsynligt, at du har mere brug for personlig sparring omkring den konkrete opbygning af din virksomhed, og det bliver ikke muligt at give så dybdegående, længerevarende sparring på workshoppen.

Kriterierne for at deltage er, at du:

 • er rimeligt bevidst om, hvem dine kunder er (din målgruppe)
 • har nogen erfaring med at sælge dine produkter/service/ydelser
 • har været igang i minimum 6-12 måneder, så det giver mening at lave en evalueringen af året, der er gået
 • er fast besluttet på at opbygge din virksomhed og ikke står med seriøse overvejelser om, at søge et job
 • ikke er nødsaget til at lukke i løbet af få måneder på grund af økonomi (hvis det ikke kommer til at gå bedre)

Hvis du har spørgsmål og er i tvivl om workshoppen er det rigtige for dig, hjælper jeg dig gerne med afklaring. Skriv til annepernille@caretogrow.dk, så svarer jeg dig hurtigst muligt – enten på mail eller tlf.

Jeg er veletableret selvstændig. Er Sommerstrategidagen også til mig?
Ja, den er velegnet til dig, der driver virksomhed og både har godt med kunder og ideer. På workshoppen bliver du guidet til at mærke efter, hvad der er det virkeligt vigtige for dig som selvstændig. Det kan være, du gemmer på en drøm om at udvikle et nyt produkt, foredrag, service eller pakke, men ikke er kommet  igang. Eller at du grundlæggende savner mere tid til familien, fritid eller at passe på din krop ved at prioritere yoga, kost eller afslapning. 

Vi kan alle risikere, at arbejdslivet kører på en bestemt måde, uden at det nødvendigvis er, som vi havde ønsket det, da vi startede egen virksomhed. Eller at det ikke er favorit-opgaverne eller yndlingskunderne, vi har flest af, “men nu er det nu engang sådan, det er blevet”. På workshoppen hjælper dig med at få øje på det, der ikke er, som du inderst inde gerne vil have, at det skal være – og til at finde ud af, hvilke motiverende mål, du vil arbejde hen mod for at forandre det i året, der kommer.

Den guidede visualisering hjælper dig ud over de sædvanlige tanker om, hvordan livet som selvstændig er, og ind til det sted, hvor du kan mærke, hvad du virkeligt vil. Og afsluttende bliver der tid til at gå i dybden med at få sat de store mål for året i kalenderen, og påbegynde planlægningen af, hvordan det skal blive ført ud i livet.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive til mig til annepernille@caretogrow.dk. Ganske uforpligtende.

Får jeg personlig sparring med dig, Anne Pernille, i løbet af dagen?
Ja, for jeg guider jer ind i hvert af de 4 trin, og så arbejder i individuelt med at besvare jeres egne spørgsmål. Så i de perioder af dagen, hvor du er igang med dine egne reflektioner og planlægning, er jeg til rådighed til at hjælpe og sparre med dig om dine konkrete spørgsmål.

Hvis det kræver lidt mere end et par sætning, går vi for os selv – måske en tur udenfor i den friske luft, mens vi snakker, for ikke at forstyrre de andres proces og tanker. Og så vi kan tale fortroligt om dine overvejelser og udfordringer.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive til mig på email: annepernille@caretogrow.dk. 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så skriv til mig på email: annepernille@caretogrow.dk.

“Det var en perfekt dag! Det har været så godt for mig at se på det, jeg drømmer om i min virksomhed og mit liv som selvstændig. Og allerede her 3 dage efter workshoppen kan jeg mærke glæde ved at følge min nye plan.

Jeg tog med på workshoppen fordi, jeg manglede retning og motivation. Jeg fik ro til at mærke efter og finde ud af, hvorfor mine drømme er så vigtige at forfølge og arbejde med i år. Og jeg fandt ud af, hvad der har holdt mig tilbage: hvert skridt føles lige nu som en maraton. 

Det er så vigtigt for alle selvstændige at få synliggjort, hvilken vej man skal løbe. Og få sat ord på, hvorfor det er så vigtigt.

Dagen var så godt struktureret og indholdet var præcist det, jeg havde brug for. Og så var rammen og stemningen helt i top – maden, drikkelsen og forplejningen var fantastisk.”

Hanne Østergård

Strategisk Online Mentor, hanneoestergaard.dk

Hvem står bag workshoppen?

Jeg hedder Anne Pernille Fischer. og er businessmentor og livscoach for selvstændige.  Det er mig, der leder workshoppen på sommer-strategidagen og er din personlige sparringspartner hele dagen.

Siden jeg startede virksomhed i 2012, har jeg hvert år dykket ned i min virksomhed både midt på sommeren og på nytårskur i januar. Det er uden tvivl to af de bedste dage på året for mig. For her er der tid til at reflektere over mit liv som selvstændig og mærke efter, hvad jeg virkeligt gerne vil

Workshoppen, som jeg guider dig igennem, består af 4 trin med målrettede øvelser og reflektionsområder, som åbner op for dine drømme og ønsker om dit liv som selvstændig. Spørgsmålene handler både om udviklingen af virksomheden og dig som menneske for at sikre, at du får overskud og trives på alle plan.

Det er en struktureret måde at komme omkring både året, der er gået (og få al den nødvendige læring med) – og få afdækket alle ønskerne til året, der kommer. Det hjælper mig hvert år med at prioritere det, der er vigtigt, og vælge noget af ‘alt det andet’, som fylder unødigt på to-do-listen, fra. 

For ellers tager automatpiloten og travlheden i hverdagen let styringen, mens drømmene blegner på papiret, når sommer bliver til efterår, og året suser forbi.

Planerne fra “Skab dit bedste år nogensinde” kommer til at fungere som en en overskuelig, motiverende plan hele året. Jeg vender tilbage til den igen og igen, så jeg sikrer mig, at jeg og virksomheden er på rette spor. Og nu er det din tur til at få glæde af den.

WORKSHOP 15. august 2018:

Din investering i workshoppen (som giver dig de vigtigste værktøjer til at skabe dit bedste år nogensinde- inklusive forplejning, fejring, netværk med ligesindede og inspirerende selvstændige plus din egen lækre arbejdsbog) er
2.500,- + moms.

Det praktiske

Tidspunkt: Onsdag den 15. august 2018 kl. 9.00-16

Sted: Aarhus (sted kommer senere)

Deltagere: 8 (kun 1 plads tilbage)

Ekstra workshop 28. august 2018

Normalpris som den 15. august: 2.500,- + moms.

Lige nu sparer du 1.000,-, når du booker din plads senest 28. juni 2018. Du betaler 1.500,- + moms (i alt 1.875,-)

Det praktiske

Tidspunkt: Tirsdag den 28. august 2018 kl. 9-16

Sted: Aarhus (sted kommer senere)

Deltagere: 8

“Jeg kom hjem med ny energi, gejst og overblik og noget virkeligt brugbart.

Inderst inde vidste jeg godt, hvad det hele handlede om i forhold til manglende energi og overblik, men det med at få tid til virkelig at mærke efter, hvad der skal handles på, og hvad der skal prioriteres først – det var super!

Det var også perfekt med den lille gruppe deltagere – jeg fik meget ud af at høre de andres input.

Og så har Anne Pernille bare en rigtig fin måde at gribe det hele an på, så man både føler sig velkommen, hørt og set… Der var go’ stemning, hyggelige omgivelser og den måde, forløbet var bygget op på, var super.

Så topkarakterer herfra 🙂

ER SÅ KLAR TIL 2018. Tak for dig, Anne Pernille – og tak for en rigtig go’ dag! :)))))” Lotte Thorup

Grafiker, Grafisk Format

Værsgo'! Her er afsløringen af de 6 mest oversete forhindringer, der holder dig fra at lykkes med det, du gerne vil om (og hvad du skal gøre ved dem trin for trin).

Tilmeld dig herunder, så får du både guiden, nyhedsbrevet og et gavekort på 500 kr:

Tak for din tilmelding. Vi ses i din indbakke :)