SOMMERKUREN:

Skab dit bedste år nogensinde som selvstændig

Jeg gætter på, at du har lyst til at gøre 2018 til det år, hvor du realiserer dine ideer og drømme som selvstændig? Og at du savner et overblik over, hvad du helt præcist vil, og hvordan du skal gøre det? Så læs med her:

Den her workshop er skræddersyet til dig, der er selvstændig og som..

 • vil gør 2018 til dét år, hvor du realiserer dine ideer og drømme som selvstændig i stedet for kun at længes efter at gøre noget ved det ‘en skønne dag’
 • ønsker tid til fordybelse, så du kan finde ud af, hvor der skal justeres i din virksomhed og dit liv som selvstændig, for at du kommer til at laver det, du brænder for, og får overskud på alle plan (igen)
 • vil stoppe med at udskyde dine gode ideer og se dem blive ført ud i livet 
 • er klar til at lære, hvad der skal til for, at du lykkes med det, du sætter dig for – uden at skulle arbejde mere
 • har brug for input til at strukturere din tid bedre, så du bruger din tid på det vigtigste
 • savner en konkret og realistisk plan for, hvordan du kommer i mål med dine drømme og ideer det næste halve år, og så du ved, hvad du skal arbejde på og hvornår.

Her kan du forkæle dig og din virksomhed med afklaring omkring, hvad du skal fokusere på, både personligt og forretningsmæssige, for at få dit bedste år nogensinde.

Jeg manglede overblik og fik på workshoppen skabt overblik over mine ønsker og ambitioner for det kommende år samt lagt en køreplan. Derudover gav det mig et selvtillidsboost at kigge tilbage på året der gik, som uden jeg havde tænkt over det før, havde været et kanont år for min virksomhed.

Jeg synes workshoppen var super planlagt og eksekveret!

Maria Ellermann

Kunstner & Illustrator, Creative Walls

Det går workshoppen ud på …

Workshoppen “Skab dit bedste år nogensinde som selvstændig” hjælper dig med at sortere og omdanne dine mange ideer og ønsker til motiverende, meningsfulde mål og overskuelige handlingsplaner.

Workshoppen tager udgangspunkt i dig, som et helt menneske – ikke kun som virksomhedsejer. Så du kommer både til at arbejde med mål for dit privatliv og for din virksomhed. For det er ikke kun din virksomhed, der skal fungere. Du skal også trives og være i balance, for at det bliver meningsfuldt i længden at være selvstændig.

Når du går hjem fra workshoppen, er det slut med at være i tvivl om, hvad du vil, og hvordan du kommer i mål.

Du ved præcist, hvad du skal fokusere på for at lykkes med dine næste drømmemål som selvstændig – og hvordan du realiserer det skridt for skridt. 

“Jeg har selv gennemført masser af tilsvarende, men det har været alene – og derfor er jeg tidligere ikke blevet fastholdt i at forholde mig til konkrete målsætninger.

Workshoppen gav mig arbejdsmæssigt en god og konkret rettesnor for det næste halvår. Jeg gik hjem med konkrete målsætninger på et projekt, som indbefatter mange delmål og processer. Det gav mig også en ro i forhold til at få sagt ordentligt farvel til sidste år, som var et år med mange bølgegange.

Alt var meget fint tilrettelagt og gennemført, og jeg vil især anbefale det til soloselvstændige, som kan lide at reflektere og omsætte indsigter til praksis.”

Ellen Elsnab

Kommunikations- & Brandingrådgiver, Brand New Day

Det kan du glæde dig til at få:

 • Du får uforstyrret tid til at arbejde med udviklingen af din forretning (og du bliver guidet til det trin for trin)
 • Du flytter fokus fra, hvad du føler, du skal og bør, til hvad du vil, savner og har lyst til i dit arbejdsliv
 • Du bliver guidet igennem en inspirerende visualisering af dit liv som selvstændig. Her får du adgang til at mærke efter, hvordan dit år skal være – og hvad du virkeligt vil.
 • Du får eksperthjælp til at skabe fundamentet for dit bedste år nogensinde.
 • Du møder nye spændende og inspirerende selvstændige, som du kan dele dine succeser, udfordringer og visioner med
 • Du slipper for at være alene om at udvikle din virksomhed – selvom kun du kan gøre det. Her er vi sammen om processen – med fokus på hver vores virksomhed.

Workshop-pakken består af:

 • 1-dags workshop
 • Mulighed for personlig sparring i løbet af dagen
 • Dine egne arbejdsark, som du kan bruge resten af året 
 • Dybdegående, guidet visualisering med temaet “dit bedste år”
 • Gennemtestet metode til at skabe fundamentet til dit bedste år nogensinde
 • Fejring af de inspirerende planer for resten af 2018 og starten af 2019 i fællesskab med de andre selvstændige
 • Uvurderligt netværk af ligesindede selvstændige, som du kan dele rejsen med
 • Lækker frokost
 • kaffe, te, vand, frugt, sødt og lette snacks under hele workshoppen.

Workshoppen er en slags wellness for selvstændige.

Jeg fik lige præcis det ud af workshoppen som jeg havde håbet – og som jeg ved, jeg ikke kan gøre selv: Jeg fik fordybet mig, lukket kærligt af for et lidt tumult-agtigt år og budt velkommen til det nye år.

Det gav mig virkelig meget, at hæve mig op over al driften og registrere, hvad det egentlig er jeg har været igennem, og er på vej ud i. Jeg blev meget mere bevidst om mit mål, og så fik jeg virkelig brugbar inspiration til at strukturere mit nye arbejdsliv og min tid.

Og efter en del år som selvstændig, så ved jeg, at jeg ikke er god til at stoppe op og reflektere og fordybe mig, hvis ikke der er nogen, der rammesætter det for mig. Og når der er nogen, der gør det som Anne Pernille, giver det mig bare virkelig meget, og gør resten af min tid markant mere effektiv.

Maria Hauskov Leerbeck

Indehaver, Forlaget Fortæl ApS

På workshoppen bliver du guidet igennem 4 trin:

TRIN 1: EVALUERING AF ÅRET DER GIK

Før vi kigger fremad på det resten af 2018 og ind i 2019, starter vi med at lære af, hvad der virkede og ikke virkede i årets første 6 måneder. For så er der meget større sandsynlighed for, at du ikke kommer til bare at gøre, som du plejer, og gentager fejltrinnene (hvis der har været nogen). Det betyder, at du i del 1 kommer til at fejre det, du har gjort i år indtil nu. Og du finder ud af, hvad der skal gøres anderledes i resten af 2018 for at året bliver dit bedste – nogensinde.

Den her læring er et af de vigtigste trin, som de fleste foretagsomme selvstændige glemmer. Det giver så meget glæde og læring, som du vil nyde godt af fremover. Du kommer til at elske det.

TRIN 2: DIT BEDSTE ÅR 

I trin 2 bliver du ført igennem den populære, guidede visualisering. Den giver dig tid og ro til rigtigt at finde ud af de rigtige prioriteringer for dig og din virksomhed for resten af 2018 og starten af 2019.  

Visualiseringsprocessen hjælper dig med at skrue ned for alt det, du burde og skulle og hvad andre synes, du skal gøre.

Og du får hjælp til at skrue op for det, du virkeligt vil i dit liv som selvstændig på alle plan fremover. 

TRIN 3: SÆT MOTIVERENDE MÅL

I trin 3 guider jeg dig til at transformere det, du har fået øje på i visualiseringen, til motiverende mål og en plan for året, der kommer. Denne måde at arbejde planer og mål, sikrer dig, at de ikke ender med at samle støv i en skrivebordsskuffe, fordi hverdagen overtager dit liv, når du kommer hjem fra workshoppen. Her bliver du hjulpet til at gøre dine drømme og visioner til konkrete mål og planer, som du har lyst til at at gå hjem og sætte i søen.

Du lærer også den enkle planlægningsmodel, som jeg har brugt de sidste mange år til at skabe mine drømmeresultater som selvstændig. Den vil gøre det meget lettere for dig at holde dig til planen, så du når det, du sætter dig for.

Nu skal du ikke længere vente på at opnå det gode liv med overskud som selvstændig. Her laver du hele grundlaget for at realisere det de næste måneder. Og det kommer til at føles rigtigt godt.

TRIN 4: FEJRING 

Vi afslutter workshoppen med at fejre det bedste år nogensinde, som du lige har kickstartet med workshoppen.

For der er rigtig god grund til at fejre, at du har prioriteret dig selv og har valgt at bruge tid på at skabe dit personlige, motiverende fundament for dit arbejdsliv og din virksomhed for resten af 2018 og starten af 2019.

Det er sådan du sikrer, at du får skabt dit bedste år nogensinde som selvstændig.

Her er svarene på de mest stillede spørgsmål:

Hvad får jeg helt konkret med hjem?
Når du går hjem fra workshoppen, har du:

 • fået afklaring omkring dine 5 vigtigste mål for det kommende år, der baserer sig på, hvad DU virkeligt motiveres af (og sandsynligvis en lang inspirerende liste over andre ting, du gerne vil i det kommende år)
 • fundet ud af, hvad du især skal undgå at gøre fremadrettet (baseret på din evaluering af 2017)
 • lavet en plan for, hvordan du lykkes med de 5 mål og gør det næste år til dit bedste år nogen sinde – på alle plan
 • undersøgt, hvad der er dine største udfordringer, og hvad du har brug for eller hvem der kan hjælpe dig med at komme igennem dem i resten af året
 • Fundet dine 3 nøgleord, som hjælper dig med at holde fokus på dine ønsker og mål for året
 • Lært hvordan du skaber en struktur, så du uge for uge sikrer dig, at du kommer tættere på dine mål, og de ikke bare bliver nogle tanker på et stykke papir eller et flygtigt vision board.
 • Og du har fejret dig selv og de andre selvstændige, fordi I har givet jeres arbejdsliv og virksomhed en kærlig start på det næste halvår, og har givet dig selv tid til at stoppe op og mærke efter, så det bliver dig, der bestemmer udviklingen af dit liv som selvstændig.

Er du i tvivl om andet, du gerne vil have ud af dagen, så skriv en mail til mig: annepernille@caretogrow.dk. Jeg svarer så hurtigt jeg kan.

Jeg er ret nystartet selvstændig - er det også for mig?
Hvis du har startet din selvstændige virksomhed indenfor de seneste 6-12 måneder, vil jeg anbefale dig at ringe eller skrive til mig, så vi kan afklare, om workshoppen er den rigtige investering for dig.

Det er meget sandsynligt, at du har mere brug for personlig sparring omkring den konkrete opbygning af din virksomhed, og det bliver ikke muligt at give så dybdegående, længerevarende sparring på workshoppen.

Kriterierne for at deltage er, at du:

 • er rimeligt bevidst om, hvem dine kunder er (din målgruppe)
 • har nogen erfaring med at sælge dine produkter/service/ydelser
 • har været igang i minimum 6-12 måneder, så det giver mening at lave en evalueringen af året, der er gået
 • er fast besluttet på at opbygge din virksomhed og ikke står med seriøse overvejelser om, at søge et job
 • ikke er nødsaget til at lukke i løbet af få måneder på grund af økonomi (hvis det ikke kommer til at gå bedre)

Hvis du har spørgsmål og er i tvivl om workshoppen er det rigtige for dig, hjælper jeg dig gerne med afklaring. Skriv til annepernille@caretogrow.dk, så svarer jeg dig hurtigst muligt – enten på mail eller tlf.

Jeg er veletableret selvstændig. Er Sommerstrategidagen også til mig?
Ja, den er velegnet til dig, der driver virksomhed og både har godt med kunder og ideer. På workshoppen bliver du guidet til at mærke efter, hvad der er det virkeligt vigtige for dig som selvstændig. Det kan være, du gemmer på en drøm om at udvikle et nyt produkt, foredrag, service eller pakke, men ikke er kommet  igang. Eller at du grundlæggende savner mere tid til familien, fritid eller at passe på din krop ved at prioritere yoga, kost eller afslapning. 

Vi kan alle risikere, at arbejdslivet kører på en bestemt måde, uden at det nødvendigvis er, som vi havde ønsket det, da vi startede egen virksomhed. Eller at det ikke er favorit-opgaverne eller yndlingskunderne, vi har flest af, “men nu er det nu engang sådan, det er blevet”. På workshoppen hjælper dig med at få øje på det, der ikke er, som du inderst inde gerne vil have, at det skal være – og til at finde ud af, hvilke motiverende mål, du vil arbejde hen mod for at forandre det i året, der kommer.

Den guidede visualisering hjælper dig ud over de sædvanlige tanker om, hvordan livet som selvstændig er, og ind til det sted, hvor du kan mærke, hvad du virkeligt vil. Og afsluttende bliver der tid til at gå i dybden med at få sat de store mål for året i kalenderen, og påbegynde planlægningen af, hvordan det skal blive ført ud i livet.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive til mig til annepernille@caretogrow.dk. Ganske uforpligtende.

Får jeg personlig sparring med dig, Anne Pernille, i løbet af dagen?
Ja, for jeg guider jer ind i hvert af de 4 trin, og så arbejder i individuelt med at besvare jeres egne spørgsmål. Så i de perioder af dagen, hvor du er igang med dine egne reflektioner og planlægning, er jeg til rådighed til at hjælpe og sparre med dig om dine konkrete spørgsmål.

Hvis det kræver lidt mere end et par sætning, går vi for os selv – måske en tur udenfor i den friske luft, mens vi snakker, for ikke at forstyrre de andres proces og tanker. Og så vi kan tale fortroligt om dine overvejelser og udfordringer.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive til mig på email: annepernille@caretogrow.dk. 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så skriv til mig på email: annepernille@caretogrow.dk.

“Det var en perfekt dag! Det har været så godt for mig at se på det, jeg drømmer om i min virksomhed og mit liv som selvstændig. Og allerede her 3 dage efter workshoppen kan jeg mærke glæde ved at følge min nye plan.

Jeg tog med på workshoppen fordi, jeg manglede retning og motivation. Jeg fik ro til at mærke efter og finde ud af, hvorfor mine drømme er så vigtige at forfølge og arbejde med i år. Og jeg fandt ud af, hvad der har holdt mig tilbage: hvert skridt føles lige nu som en maraton. 

Det er så vigtigt for alle selvstændige at få synliggjort, hvilken vej man skal løbe. Og få sat ord på, hvorfor det er så vigtigt.

Dagen var så godt struktureret og indholdet var præcist det, jeg havde brug for. Og så var rammen og stemningen helt i top – maden, drikkelsen og forplejningen var fantastisk.” Hanne Østergård

Strategisk Online Mentor, hanneoestergaard.dk

Hvem står bag workshoppen?

Jeg hedder Anne Pernille Fischer og har været businessmentor og livscoach for selvstændige siden 2012. Det er mig, der leder workshoppen og er din personlige sparringspartner hele dagen.

Jeg har mange års erfaring som forretningsudvikler og er specialiseret i at hjælpe selvstændig med at skabe overskud på alle plan.

Det jeg guider dig igennem på workshoppen, er den proces som jeg selv bruger hvert år til at sikre mig, at mine drømme og ideer bliver til andet end bare noter på et stykke papir. Jeg elsker at investere en hel dag 2 gange om året for at reflektere over mit liv som selvstændig og mærke efter, hvad jeg virkeligt gerne vil

Jeg har nøje udvalgt de målrettede øvelser og refleksionspørgsmål, som åbner op for dine drømme og ønsker om dit liv som selvstændig. Spørgsmålene handler både om udviklingen af virksomheden og dig som menneske for at sikre, at du får overskud og trives på alle plan.

Workshoppen er delt op i 4 trin. Det giver dig en struktureret måde til både at komme omkring året, der er gået (og få al den nødvendige læring med) – og få afdækket alle dine ønsker til året, der kommer.

Den proces hjælper selvstændige med at prioritere det, der er vigtigt, og vælge noget af ‘alt det andet’, som fylder unødigt på to-do-listen, fra. For ellers tager automatpiloten og travlheden i hverdagen let styringen, mens drømmene blegner på papiret, når sommer bliver til efterår, og et nyt år pludseligt banker på døren.

Svarene på øvelserne igennem workshoppen bliver til sidst omdannet til en overskuelig, motiverende plan, så du ved, hvad du vil. Personligt vender jeg tilbage til den igen og igen igennem året, så jeg sikrer mig, at jeg og virksomheden er på rette spor.

Det er det bedste, jeg har gjort for min succes og mit liv som selvstændig.

Og nu er det din tur til at få glæde af det.

“Jeg kom hjem med ny energi, gejst og overblik og noget virkeligt brugbart.

Inderst inde vidste jeg godt, hvad det hele handlede om i forhold til manglende energi og overblik, men det med at få tid til virkelig at mærke efter, hvad der skal handles på, og hvad der skal prioriteres først – det var super!

Det var også perfekt med den lille gruppe deltagere – jeg fik meget ud af at høre de andres input.

Og så har Anne Pernille bare en rigtig fin måde at gribe det hele an på, så man både føler sig velkommen, hørt og set… Der var go’ stemning, hyggelige omgivelser og den måde, forløbet var bygget op på, var super.

Så topkarakterer herfra 🙂

ER SÅ KLAR TIL DET HER ÅR. Tak for dig, Anne Pernille – og tak for en rigtig go’ dag! :)))))”

Lotte Thorup

Grafiker, Grafisk Format

PRIS OG TILMELDING

Din investering i 1-dags-workshoppen (som giver dig de vigtigste værktøjer til at skabe dit bedste år nogensinde – inklusive forplejning, fejring, netværk med ligesindede og inspirerende selvstændige plus din egen lækre arbejdsbog) er:

2.500,- + moms

Deltagere: max. 8 selvstændige pr. workshop

Aarhus:
15. august 2018 (Udsolgt)
28. august 2018 (Udsolgt)

København:
(Dato kommer – tilmeld dig ventelisten for at få besked)

Få en mail når jeg åbner for tilmelding igen

Skriv dig på den hemmelige venteliste, så sender jeg dig en mail (med en hemmelig rabat), når jeg åbner for tilmelding til næste workshop i Aarhus eller København.

Få en mail når jeg åbner op for tilmelding igen

 

Er den her workshop lige dig? Skriv dig på den hemmelige venteliste, så får du en mail fra mig, når jeg åbner for tilmelding igen.

Tak - husk at tjekke din indbakke og bekræfte din tilmelding.