Hej! Jeg hedder Anne Pernille

Jeg er businessmentor og livscoach. Jeg guider dig trin-for-trin til at lykkes med det, du drømmer om, så du genfinder dit overskud, din arbejdsglæde og indre ro.

Jeg tror på, at vi alle har muligheden for at få det liv, vi drømmer om, og for at realisere det, vi længes efter – stort som små – så vi bliver tilfredse, glade og genfinder overskuddet og vores indre ro. Vi ved bare ikke altid, hvordan vi gør det.  

De mennesker, jeg arbejder med, har et inderligt ønske om at skabe et liv og en levevej, der matcher dem som mennesker, hvor arbejdslivet er sjovt og meningsfuldt, og de brænder for det, de laver enten som selvstændige, freelancere eller som ansat.  

De vil gerne lykkes med at:

  • få styr på deres virksomhed som etablere selvstændig. Få overblikket og overskuddet tilbage, så de skaber balance mellem arbejde og fritid. Jeg giver dem sparring på, hvordan det igen bliver sjovt og meningsfyldt at være selvstændig ved at drive virksomheden smart og effektivt med planlægning og struktur. De får også sparring på personlige udfordringer omkring alt fra frygt for salg til udvikling af nye produkter, kundetyper og tiltrækning af nye kunder.
  • opbygge deres egen virksomhed som nystartet selvstændig og savner hjælp til, at tiltrække flere kunder, lave de rigtige produkter, og finde tilliden til sig selv og deres forretningsidé. 
  • finde ud af, hvad de brænder for, og hvordan de kan skabe et arbejdsliv, de brænder for og trives i. Mange oplever, at de er havnet på en ‘forkert hylde’ i arbejdslivet og har brug for afklaring omkring, hvad der er den rigtige retning for dem – og hvordan de tager skridtet til et bedre job eller til at starte egen virksomhed.

Fællesnævneren for dem, jeg hjælper, er, at de føler, der må være mere i livet – og de er klar til at sætte kursen mod et sjovt, meningfyldt arbejdsliv med overskud og frihed til at nyde livet.

Det er her, jeg kommer ind i billedet og guider dig effektivt, trygt og målrettet, så du finder ud af, hvad der skal til for at gøre og lykkes med det, du gerne vil. Jeg hjælper dig med afklaring og handlingsplaner, så du får sat handling bag dine tanker og overvejelser. Jeg hjælper dig med at finde løsningerne, hver gang du møder forhindringer.

Min erfaring viser, at vi (som oftest) først rigtigt lykkes med at skabe vedvarende forandring og holdbare resultater i livet, når vi både arbejder med de ydre mål og den indre personlige udvikling. Derfor kombinerer jeg min mangeårige erhvervserfaring indenfor virksomhedsdrift og forretningsudvikling med personlig udvikling for at sikre, at du kommer i mål på en god måde.

Anne Pernille Fischer

OM ANNE PERNILLE FISCHER

Jeg er personlig mentor, coach, markedsføringspecialist og forretningsudvikler der hjælper især selvstændige med at skabe et arbejdsliv med overskud, hvor de lykkes på alle plan.

Min baggrund:

– Cand.Merc. i International Business fra Copenhagen Business School (2006)

– ICF-certificeret kognitiv coachuddannelse (2012)

– Certificeret rådgiver i Emotionelle Kundetyper hos Kundemagneterne .

Jeg har +7 års erhvervserfaring fra dansk og internationalt erhvervsliv indenfor forretningsudvikling, kundeundersøgelser og markedsresearch fra før, jeg startede min egen virksomhed.

Arbejdslivet fylder meget i vores liv og bevidsthed uanset, hvem vi arbejder for, hvad vi arbejder med og hvilken uddannelse, vi har. Så hvis der er knas i arbejdslivet, påvirker det alt det andet i vores liv – og det er en dyr pris at betale.

Det skal også være sjovt at arbejde. Jeg kan hjælpe dig.

”Coaching har hjulpet mig til at finde ud af, hvordan jeg får handlet på mine ønsker, så jeg kan realisere dem.”

Astrid Skibsted Holm

”Du havde virkelig fanget lige præcis MIN problemstilling, og hvordan JEG skulle tackles!”

Randi A. Nikolajsen

”Forløbet med Anne Pernille gav mig en 1-2-3 plan for at nå de ting, jeg gerne vil, og ikke mindst overblik over, hvad jeg helst vil.”

Søren Eliasen

”Jeg har fået mig selv og mit liv tilbage samtidig med at mine medarbejdere har fået en gladere leder.”

Laila Haucke

”Jeg er nået ret meget i mål med det, jeg selv kan påvirke, og det var ikke sket så hurtigt uden coaching.”

Julie Rosenbæk

”Jeg har allerede fået nogle værktøjer så langt ind under huden at jeg pr. automatik bruger dem i hverdagen.”

Kristina A. Colston

“Hvis man venter for længe med at tage det næste skridt, risikerer man at leve resten af livet på ét ben.”

Kinesisk ordsprog

Min personlige historie om hvordan jeg fandt modet til at leve af min passion:

Anne Pernille Fischer
I 2009 fik jeg en slem hjernerystelse og måtte tilbringe et par uger på sofaen. Nul mobil. Nul computer. Nul TV. Nul arbejde. Det var en tiltrængt tænkepause, fordi jeg var dybt frustreret og var kørt fast i mit arbejdsliv.

Set udefra gik det godt med min karriere. Men indeni mig føltes det helt forkert. Jeg havde været markedsanalytiker og direktionsassistent i nogle år i en stor international koncern. Jeg brændte for dele af arbejdet med forretningsudvikling og kundeundersøgelserne, men jeg var ikke landet på den rigtige hylde. Og jeg vidste ikke, hvordan jeg kom fra min frustrerende arbejdssituation til et arbejdsliv, jeg brændte for og trivedes i.

Da jeg lå i stilheden på min sofa med hjernerystelsen, indså jeg endelig, at det var nu, jeg skulle tage ansvar for mine drømme og min glæde – både privat og på arbejde. Meget af det, jeg gerne ville fylde livet med, var sat til side på grund af bl.a. et travlt arbejde, en manglende tro på mig selv og et liv, der bare kørte med 180 km/t på automatpilot.

Jeg indså, at jeg havde ventet på, at det “rigtige” tidspunkt eller den “rigtige” løsning skulle komme dumpende ned fra himlen. Men det skete aldrig. Så da jeg blev rask, tog jeg min frygt i hånden, sagde mit job op, tog en coach-uddannelse og kombinerede det med min forretningsbaggrund. I 2012 startede jeg min passion, mit hjertebarn, min drømmevirksomhed: Care To Grow.

Det har givet mig min indre ro og et arbejdsliv, jeg elsker at stå op til hver dag. Fordi jeg lever et liv i overensstemmelse med mine værdier, det, jeg brænder for at lave, og min personlighed. I dag har lever jeg af at inspirere og guide mennesker til at lykkes med det, de drømmer om. 

Vil du vide, hvordan du lettere lykkes med det, du gerne vil?

Så er du landet det rigtige sted.

Værsgo'! Her er afsløringen af de 6 mest oversete forhindringer, der holder dig fra at lykkes med det, du gerne vil om (og hvad du skal gøre ved dem trin for trin).

Tilmeld dig herunder, så får du både guiden, nyhedsbrevet og et gavekort på 500 kr:

Tak for din tilmelding. Vi ses i din indbakke :)