Hej! Jeg hedder Anne Pernille.

Jeg er din mentor og coach, der guider dig trin for trin hele vejen til at lykkes med det, du drømmer om, så du genfinder dit overskud og indre ro.

Jeg tror på, at vi alle har muligheden for at få det liv, vi drømmer om, og for at realisere det, vi længes efter – stort som små – så vi bliver tilfredse, glade og genfinder overskuddet og vores indre ro. Vi ved bare ikke altid, hvordan vi gør det.  

De mennesker, jeg arbejder med, har et inderligt ønske om at skabe et liv og en levevej, der matcher dem som mennesker, hvor arbejdslivet er sjovt og meningsfuldt, og de brænder for det, de laver enten som selvstændige, freelancere eller som ansat.  

De drømmer oftest om:

  • at få styr på deres etablerede virksomhed og få overblikket og overskuddet tilbage, så de kan få balance mellem arbejde og fritid. De får sparring på, hvordan det igen bliver sjovt og meningsfyldt at være selvstændig ved at drive virksomheden smart og effektivt gennem planlægning og struktur. De får også sparring på personlige udfordringer omkring alt fra frygt for salg, udvikling af nye produkter og opgave- og tidsstyring.
  • at springe ud som selvstændig (eller er startet selvstændig for nylig) og har brug for hjælp til, hvordan de tiltrækker kunder, laver de rigtige produkter, og finder tilliden til sig selv og deres forretningsidé. 
  • at finde ud af, hvad de brænder for, og hvordan de kan skabe deres eget arbejdsliv som selvstændige. De føler ofte, at de er havnet på en ‘forkert hylde’ i arbejdslivet, har arbejdet i en del år, og har brug for at få klarhed over, hvad der er den rigtige retning for dem – og hvordan de tager skridtet til at starte egen virksomhed.

Fællesnævneren er, at de føler, der må være mere i livet – og de er klar til at sætte kursen mod et sjovt, meningfyldt arbejdsliv med overskud og frihed til at nyde livet.

Det er her, jeg kommer ind i billedet og guider dig effektivt, trygt og målrettet, så du finder ud af, hvad der skal til for at realisere det, du drømmer om. Jeg hjælper dig med afklaring og handlingsplaner, så du får sat handling bag dine ord. Jeg hjælper dig med at finde løsningerne, hver gang du møder forhindringer.

Min erfaring viser, at vi (som oftest) først rigtigt lykkes med at skabe vedvarende forandring og holdbare resultater i livet, når vi både arbejder med de ydre mål og den indre personlige udvikling. Derfor kombinerer jeg min mangeårige erhvervserfaring indenfor virksomhedsdrift og forretningsudvikling med personlig udvikling for at sikre, at du kommer i mål på en god måde.

Anne Pernille Fischer

OM ANNE PERNILLE FISCHER

Jeg er personlig mentor, coach, markedsføringspecialist og forretningsudvikler der hjælper især selvstændige med at skabe et arbejdsliv med overskud, hvor de lykkes på alle plan.

Min baggrund:

– Cand.Merc. i International Business fra Copenhagen Business School (2006)

– ICF-certificeret kognitiv coachuddannelse (2012)

– Certificeret rådgiver i Emotionelle Kundetyper hos Kundemagneterne .

Jeg har +7 års erhvervserfaring fra dansk og internationalt erhvervsliv indenfor forretningsudvikling, kundeundersøgelser og markedsresearch fra før, jeg startede min egen virksomhed.

Arbejdslivet fylder meget i vores liv og bevidsthed uanset, hvem vi arbejder for, hvad vi arbejder med og hvilken uddannelse, vi har. Så hvis der er knas i arbejdslivet, påvirker det alt det andet i vores liv – og det er en dyr pris at betale.

Det skal også være sjovt at arbejde. Jeg kan hjælpe dig.

“Hvis man venter for længe med at tage det næste skridt, risikerer man at leve resten af livet på ét ben.”

Kinesisk ordsprog

Min personlige historie om hvordan jeg fandt modet til at leve af min passion:

Anne Pernille Fischer

I 2009 fik jeg en slem hjernerystelse og måtte tilbringe et par uger på sofaen. Nul mobil. Nul computer. Nul TV. Nul arbejde. Det var en tiltrængt tænkepause, fordi jeg var dybt frustreret og var kørt fast i mit arbejdsliv.

Set udefra gik det godt med min karriere. Men indeni mig føltes det helt forkert. Jeg havde været markedsanalytiker og direktionsassistent i nogle år i en stor international koncern. Jeg brændte for dele af arbejdet med forretningsudvikling og kundeundersøgelserne, men jeg var ikke landet på den rigtige hylde. Og jeg vidste ikke, hvordan jeg kom fra min frustrerende arbejdssituation til et arbejdsliv, jeg brændte for og trivedes i.

Da jeg lå i stilheden på min sofa med hjernerystelsen, indså jeg endelig, at det var nu, jeg skulle tage ansvar for mine drømme og min glæde – både privat og på arbejde. Meget af det, jeg gerne ville fylde livet med, var sat til side på grund af bl.a. et travlt arbejde, en manglende tro på mig selv og et liv, der bare kørte med 180 km/t på automatpilot.

Jeg indså, at jeg havde ventet på, at det “rigtige” tidspunkt eller den “rigtige” løsning skulle komme dumpende ned fra himlen. Men det skete aldrig. Så da jeg blev rask, tog jeg min frygt i hånden, sagde mit job op, tog en coach-uddannelse og kombinerede det med min forretningsbaggrund. I 2012 startede jeg min passion, mit hjertebarn, min drømmevirksomhed: Care To Grow.

Det har givet mig min indre ro og et arbejdsliv, jeg elsker at stå op til hver dag. Fordi jeg lever et liv i overensstemmelse med mine værdier, det, jeg brænder for at lave, og min personlighed. I dag har lever jeg af at inspirere og guide mennesker til at lykkes med det, de drømmer om. 

Hvad med dig og dit arbejdsliv?

Vil du også have et, som du BÅDE brænder for og trives i? Længes du efter mere overskud og overblik, mere struktur i arbejdsdagen, at blive bedre til salg og markedsføring så du får (de rigtige) kunder og opgaver?

Måske ønsker du at lære at tro mere på dig selv, at finde modet til at gøre det, du gerne vil –  eller ‘bare’ at finde ud af, hvad du egentlig gerne vil?

Så er du landet det rigtige sted. 

START DIT BEDRE ARBEJDSLIV I DAG

Jeg har lavet en skøn pakke til dig, der vil have hjælp til afklaring omkring, hvad du egentlig vil, og et stressfrit arbejdsliv. De koster dig ingenting!Tilmeld dig nyhedsbrevet og få lydfilen og e-guiden på email.

I nyhedsbrevet får du mine bedste tips, inspiration, personlige guides, konkurrencer, tilbud og nyheder.

Du er nu tilmeldt!